Mina Tjänster

Klassisk Japansk Reiki 1 timme 650kr
Du får en avkopplande timme där du kommer ned i varv, släpper stress och oro, oxytocinet frigörs vid en session det sk må-bra och du blir djupt avslappnad.

Klassisk Japansk Reiki på distans 30 minuter 450kr
Du ligger hemma och tar emot reiki, gärna med avslappnande musik i lurarna. Du kommer ned i varv, släpper spänningar, stress och oro samt blir djupt avslappnad.

Klassisk Japansk Reiki till hund 20 minuter 300kr
Din hund får hjälp med att komma ner i varv, smärtlindring, avslappning.

Klassisk Japansk Reiki till alla djur 20 minuter 200kr
Ditt djur får hjälp med att komma ner i varv, avslappning, smärtlindring.

Klassisk Japansk Reikikurs steg 1 2500kr
Du får lära dig reikins ursprung och historia, att vara i flödet, ge andra och dig själv fysisk behandling mm.

Klassisk Japansk Reikikurs steg 2 2700kr
Du får lära dig att sända reiki på distans, olika tekniker, använda symboler, mm.

Klassisk Japansk Reikikurs steg 3 ReikiMaster/Teacher 7500kr
Du får lära dig att initiera någon annan i reiki 1, 2 och 3, hur du utbildar en elev, mm.

Pure Love Healing 1 timme 650kr
Pure Love är en healingmetod av ren kärlek med höga energier. Den går snabbt in i din kropp och du blir smärtreducerad, får dig att slappna av och du får en timmes härlig avkoppling.

Pure Love Distanshealing 30 minuter 500kr
Pure Love är en healingmetod av ren kärlek med höga energier. Du tar emot hemma, gärna med avslappnande musik i lurarna, den går snabbt in i din kropp, reducerar smärta och får dig att slappna av.

Kosmisk Omprogrammering 3.0  1,5 timmar  2150kr
Healingens Rolls Royce, en kraftfull distansbehandling som verkligen går in på djupet. 21 behandlingar i en som arbetar i ditt energisystem 2-8 veckor.  

Meditation i grupp 1 timme 150kr
Du får möjlighet att varva ned samt reducera stress under en guidad meditation med lugn och avkopplande musik. 

Meditation Online 45 min 100kr
Du får möjlighet att varva ner och reducera stress under en guidad meditation hemifrån i lugn och ro.

Meditation enskilt 1 timme 500kr
Du får möjlighet att varva ned samt reducera stress under en guidad meditation. Du får även energiöverföring av änglar samt Pure Love healing.

Änglakortsläggning 1 timme 450kr
Jag svarar på dina frågor med hjälp av den ängeln som är bäst lämpad för just dig.

Tidigare Liv 1 timme 650kr
Jag tar fram 4 tidigare liv samt ett framtida liv. Du får veta var du levde, vad du gjorde, vilka styrkor och svagheter du hade i dina respektive liv samt dina lärdomar. Allt sker på distans, du ligger ner och kopplar av gärna till avslappnande musik medans jag arbetar. Under sessionen är det möjligt att du får upp minnesbilder av dina tidigare liv. Jag skriver ned allt och skickar det i ett dokument till dig.

Auramålning samt tolkning 1 timme 450kr
Jag målar av din aura samt tolkar den. Allt sker på distans så du bara sitter eller ligger ned och kopplar av under tiden jag arbetar. Jag skickar sedan allt till dig via mail/post.

Andra Sidan 1 timme 450kr
Jag bjuder in dina släktingar och vänner som finns på andra sida och du har möjlighet att ställa frågor till dem. Det jag själv upplevt med andra sidan är att det är en stor läkning för många människor genom möjligheten att få ett bra avslut.

Andra Sidan Seans 4 personer 1 timme 250kr
Jag bjuder in era släktingar och vänner och ni har möjlighet att få ställa frågor till dem. Du har möjlighet att få ett bra avslut med dina anhöriga/vänner och läkning i din sorg.

Energiavläsning Skyddsänglar 1 timme 600kr
Jag läser av var dina skyddsänglar står runt dig samt tar emot budskap från var och en av dem till dig. Skyddsänglarna går med dig från din födsel och de vet allt om dig, din livsväg etc. 

Energiavläsning Andliga Guider och Änglar 2 timmar 700kr
Jag vandrar i de olika dimensionerna och tar emot budskap till dig från dina andliga guider, änglar, kraftdjur, uppstigna mästare bla. Jag gör energiavläsningen på distans och du får all information skickat till dig i ett dokument.

Energiavläsning 1 timme 600kr
Jag läser av dina chakran samt dina fyra energikroppar samt din kvinnliga och manliga sida. Jag gör energiavläsningen på distans och du får all information skickat till dig i ett dokument.

Energiavläsning Relation 1 timme 600kr
Jag läser av era chakran och svaret utgår från din frågeställning. Det kan vara en relation med din partner, förälder, syskon eller vän. Jag gör relationsavläsningen på distans och du får all informationg skickat till dig i ett dokument.

Akashabibloteket eller Mästarbiblioteket 30-60 minuter 250 - 500kr
Jag hämtar svar till dina frågor från biblioteken i 30 minuter eller  60 minuter och så många frågor som du hinner ställa under dessa tider. På distans skriver du ner dina frågor och skickar till mig, jag hämtar svaren i Akasha eller Mästarbiblioteket och skriver ner all information jag får samt skickar allt i ett dokument till dig.

Akasha är ett samlingsnamn för eter eller rymd, det är ett universellt bibliotek. Här finns alla tankar, erfarenheter och händelser lagrade, det kollektiva medvetandet. Mästarbiblioteket ligger på Shamballa som är en plattform för olika civilisationer. 

Dela den här sidan