Änglamedvetande

Missa inte kursen som får hjärtat att blomstra och kärleken att flöda över. Få ditt uppvaknande till en högre dimension och frekvens. Aktivera tredje ögat och kanalen till kosmos.

Retreat med Sann Essens änglarna där du lär dig att göra healing och energiöverföring med dem. Du får 12 vägledda meditationer under helgen och detta tar dig med på en djupare inre resa till insikt, uppvaknande och transformation.

Lär känna 12 kosmiska änglar och hur du gör energiöverföringar och healing tillsammans med dem. Änglarna hjälper dig på din personliga resa till själv kännedom och kunskap.

INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS!

Änglamedvetande är en utbildningshelg där jag som lärare tar dig med på en djupare inre resa med 12 olika vägledda meditationer. Dessa aktiverar minnen om den du är, din livslplan, och din livsväg. De vägledda meditationerna introducerar stegvis ditt hjärta och ditt sanna jags centrum. I samband med meditationerna får du lära känna 12 änglar som är byggstenar i kosmos. Du kan sedan efter kursen tillsammans med änglarna göra energiöverföringar och energiarbete på dig själv och andra. När du behöver någon form av kunskap kan änglarna ge dig den vibrationen du behöver.

Detta är en kurshelg för dig som vill arbeta med din egen andliga utveckling på ett djupare plan. Gå inåt och väcka minnen om vem du är, se dig och din Sanna Essens. Gå inåt och väcka hjärtat & vetandets kunskap.

Genom de 12 vägledda meditationerna ser du dig själv klarare. Du kommer att förstå din egen livsuppgift och vem du är bättre. Efter helgkursen finns dagliga övningar som du kan använda dig av för att växa andligt och själsligt. Kursen är på två dagar där du får 12 vägledda meditationer (initieringar) som aktiverar kunskapen hos dessa kosmiska byggstenar.

1. Skaparängeln
2. Naturängeln 
3. Relationsängeln
4. Kärleksängeln
5. Insiktsängeln
6. Balansängeln
7. Stjärnängeln
8. Jordängeln
9. Solarängeln
10. Universella änglar
11. Galaktiska änglar
12. Kosmiska änglar

Föreläsning, frigörande av blockeringar och helande. Under helgen råder tystnad mellan deltagarna för att inte störa inre processer. Detta för att alla ska kunna vara i sin egen energi och integreras med egna insikter. Änglamedvetande är det uppvaknandet och den kunskap du får när du är helt och fullt i flöde med kosmos och den du är skapad att vara.

Ta med: Block, penna, liggunderlag, filt, kudde, frukt, nötter och vattenflaska till pauserna mellan processerna.

Jag använder boken Sann Essen som kursmaterial och kan köpas direkt av författaren Solkarina (solkarina punkt se) eller bokus etc. Köp in den och läs boken till kursstart.

Diplom i Änglamedvetande där du kan göra energiarbete på dig själv och andra. Lördagen den 30 okt och söndagen den 31 oktober. 10 -18 båda dagarna.

Investering: 2500kr för hela helgen, betalas via faktura som skickas ut vid anmälan.

Max 8 platser!
ANMÄLAN TILL: mankristallensreiki@gmail.com

Varmt Välkomna!

❤🙏 Katarina

Utveckla din intuitiva kunskap genom änglakort

Vill du lära dig att svara på frågor, få budskap från änglarna och lägga änglakort, då är detta en kurs för dig!

Utveckla din intuitiva kunskap genom änglakort

                   Två dagar med änglarna

Du får lära dig att rensa dina energikroppar från intryck.
Ta kontakt med änglarna samt hur du pratar med dem.
Hur det känns att ha kontakt med en ängel.
Lära dig att informationen som kommer till dig alltid kommer från änglarna.
Hur du hanterar kortleken samt olika sätt att lägga ut korten på.
Meditation med änglarna.

Jag använder Sann Essens och änglamedvetande av solkarina som studiematerial som du kan köpa här https://www.solkarina.se/produkt/sann-essens-och-anglamedvetande/

Ta med dig Änglakort eller orekelkort med så lite text som möjligt. Inga förkunskaper krävs.

Datum: 24-25 April
Plats: Kvarterslokalen, Nyponvägen 18, Oxelösund.
Antal platser: 8 st
Investering: 1200kr via faktura.
Anmälan senast 20 April.

Anmälan gör du till mankristallensreiki@gmail.com senast den 20 April.

Med tanke på covid-19 hålls avstånd samt tvål och handsprit finns på plats. Vill du använda munskydd tar du med ett eget. Vid symtom stannar du hemma. Vid ev nya råd från FHM kan kursen komma att förändras.

Varmt Välkomna!

❤️🙏

Katarina

Skapa från ditt inre med färg!

Under sex tillfällen träffas vi och börjar med en meditation på ca 30 min. Därefter är du kvar i det meditiativa och släpper ut allt från ditt inre som du upplevt genom färg på en duk. Måla från hjärtat med glädje och harmoni å skapa fantastiska tavlor där du målar in all din energi i från meditationen. Låt kreativiteten i dig väckas och var i flöde när du målar, dvs skapa från din känsla som du har här och nu.

Efteråt så samtalar vi och delar med oss av våra konstverk/känslor samtidigt som vi fikar och så avslutar vi med en kort meditation. Ett fantastisk sätt att låta din kropp och själ få släppa alla krav och måsten, få vara här och nu och framför allt en skön och avkopplande stund blandad med glädje och skaparanda. Vi målar med akrylfärger på canvas och du tar med dig din tavla hem samma kväll.

Plats Kvarterslokalen, Nyponvägen 18, Oxelösund
Datum: 2/3, 16/3, 30/3, 6/4, 20/4 samt 4/5
Material ingår i kursen.
Antal platser 6 st.
Investering: 1800kr via faktura
Anmälan senast 15 januari

Med tanke på covid-19 kommer vi att hålla avstånd i lokalen, handsprit finns på plats likaså tvål så ni kan tvätta och sprita era händer. Vill du använda munskydd går det bra och du tar med dig ett eget. Har ni några symtom så stannar ni hemma. Vid ev nya råd från FHM kan kursen komma att förändras

Anmälan gör ni till mankristallensreiki@gmail.com

Varmt Välkomna!

❤️🙏

Katarina

Dela den här sidan